El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Divendres 3 de juliol obri el restaurant Font dels Patos sense cap risc

La Font dels Patos
  • Acaba així un malsón accentuat per la mala Fe d'algunes persones escampant bulos per les xarxes.
  • "S'han fet les coses com toca i no hi ha més risc que en qualsevol altre lloc del planeta. La resposta ha estat molt positiva amb continues mostres de suport telemàtic cap a la gerència i també amb el nombre de reserves per a dinar i sopar que ja tenen encomanades per a aquest cap de setmana.

El protocol sanitari aplicat sobre l'establiment tranquil.litza totalment els clients, perquè els 7 empleats han donat negatiu en Covid19 i la persona que va donar positiu en el seu dia mai va poder contagiar ningú perquè complia rigorosament amb les normes de seguretat. Aquest divendres 3 de juliol, obrirà les portes als seus clients.

Els clients que van anar a la Font dels Patos d'Alcoi des d'inicis de juny i fins al 23 d'eixe més poden estar tranquils. Cap dels treballadors ha donat positiu i de l'estudi realitzat pels organismes competents sanitaris que ha actuat en el restaurant es desprén que la persona que va donar positiu no ha pogut contagiar ningú. Això és així perquè sempre ha complit amb les normes de seguretat. Però a més, els resultats dels PCR de tots els treballadors han donat negatius.


Amb aquests resultats dels test i el període d'aïllament que -per prudència- han acomplit tots, la Font dels Patos ha decidit reobrir el seu restaurant aquest divendres de 3 de juliol des de les 8 del matí seguint les directius pertinents i una vegada tots els treballadors han rebut l'alta.


La clientela, amb la Font dels Patos

 

Segons la gerència del restaurant, els clients poden estar totalment tranquils, perquè "s'han fet les coses com toca i no hi ha més risc que en qualsevol altre lloc del planeta". De fet, la resposta ha estat molt positiva amb contínues mostres de suport telemàtic cap a la gerència i també amb el nombre de reserves per a dinar i sopar que ja tenen encomanades per a aquest cap de setmana.

Per cert, que el restaurant compleix 50 anys el pròxim 16 de juliol.