El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Divendres es coneixerà el futur polític de Toni Francés

Presentació de la candidatura de Toni Francés a l'alcaldia en 2015

El termini per presentar candidatures a les primàries del partit socialista ha finalitazat sense que cap alternativa a Francés fóra posada damunt la taula.

L'executiva del PSPV-PSOE Alcoi es reunirà aquest 27 de setembre per a escollir el candidat que els socialistes presentaran als pròxims comicis locals.

El termini per presentar candidatures a les primàries del partit va finalitzar aquest dimarts sense que cap alternativa a Francés fóra posada damunt la taula. Açò implica que la pròpia executiva local de la formació haurà d'escollir un candidat, que serà ratificat posteriorment en sessió assembleària. En cas que s'hagueren celebrat primàries, els membres de l'assemblea haurien procedit a la votació. Al no ser així, la decisió de l'executiva serà definitiva per al nomenament del pròxim alcaldable socialista. L'anunci es farà oficial el pròxim divendres, presumiblement a través d'una convocatòria de premsa.

Fonts del partit socialista no han volgut avançar les intencions de l'actual alcalde, Toni Francés, i ho deixen tot en mans de l'assemblea. Tal com s'estableix als estatuts de la formació, els dirigents que governen tenen la prerrogativa de continuar si no hi ha cap sol·licitud de primàries, situació que s'ha donat en Alcoi. No obstant això, ara per ara des del partit no estan en disposició d'assegurar la continuïtat de Francés.