El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Diversitat d'estils i temàtiques en el SENT-ME 

Per a l'edició d'enguany s'ha apostat per no apostar per cap estil en concret ni temàtica, tan als concerts oberts al públic, com per a les master-class, es per això que Ignacio Garcia Vidal a qualificat aquest "Sent-me" com divers.

Des del dia 8 fins al 12 de juliol, Cocentaina tornarà a acollir, com cada any el "Sent-me". Uns dies en què tant xiquets com majors poden gaudir i aprendre sobre música i arts escèniques. En ARAMULTIMÈDIA, hem estat parlant amb Ignacio García Vidal, un dels organitzadors d'aquest "campus musical" per tal que ens explique com funcionarà aquest any.

Respecte a les classes, aquest any estaran organitzades en forma de classes magistrals, ja que no es disposa d'allotjament per als participants s'ha canviat l'estructura d'aquestes. A les classes magristrals podrà assistir qualsevol persona, ja que com el mateix Ignacio García Vidal ha dit: "Tot el món pot aprendre".

Pel que fa als concerts, podrem gaudir d'un total de quatre. Cadascun d'ells molt diferents dels altres, ja que com hem dit, aquest any no s'ha imposat una temàtica en concret. El primer d'ells estarà oferit per la Banda de Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, amb Carlos Ramón Pérez com a director, que tindrà lloc el dimarts 9 de juliol a les 22.00 h al Palau Comtal. L'endemà l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia interpretaran "Sheherezade: las mil y una noches" amb Ana Hernández-Sanchíz que actuarà narrant alguns versos, i amb Ignacio Garcia Vidal en la direcció. Aquesta actuació serà el dimecres 10 de juliol, a la mateixa hora i en el mateix lloc que l'anterior.

Per al dijous 11, canviarem totalment l'estil, i és que el Quartet de Corda de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, realitzarà un concert de música de cambra, amb obres de Mozart i Beethoven, aquesta representació serà a les 22.00 h als Arcs del Palau Comtal. Per a clausurar aquesta nova edició del "Sent-me", els xiquets i xiquetes alumnes de l'escola del "Sent-me", realitzaran un concert juntament amb l'Orquestra de Conjunt Instrumental "Concertaina", aquesta clausura es realitzarà el dia 12 de juliol a les 20.00 h, al Centre Cultural el Teular.

En aquesta escola del "Sent-me" ja estan inscrits aproximadament 30 xiquets entre els 4 i els 10 anys, a falta de tancar la matriculació, i participen un equip de quatre professors, dirigits per Elena Huidobro.

Si vols veure la programació amb més detall fes clic a la següent imatge: