El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Diversitat i inclusió en el cartell guanyador de l’esport 3D d’Aitana Sola

Aitana Sola, guanyadora del cartell de l'Esport 3D
  • Al cartell no es destaca cap esport en concret, més que la torxa identificativa de l'Esport 3D i unes mans pintades en colors inclusiu
  • Els treballs presentats al concurs han quedat exposats a la planta d’oci del Centre Comercial.

Aitana Sola, estudiant de primer de Disseny Gràfic de l’EASD Alcoi, guanya el concurs del cartell anunciador de l’esport 3D amb una proposta de diversitat, acolorida i personal.

Així serà el cartell anunciador de la 10 edició de la festa de l’esport de la nostra ciutat, l’Esport 3D, que es celebrarà els propers 9,10 i 11 de juny.

El disseny d’Aitana Sola, estudiant de disseny gràfic en l’EASD Alcoi, ha estat elegida pel jurat entre un total de vint propostes, per a anunciar l’esdeveniment de la ciutat.

 

Aitana ha volgut plasmar una idea diferent i cridanera de l’esport, sense destacar cap modalitat en concret, més que la torxa identificativa que passarà per tots els col·legis d’Alcoi fins a arribar a l’Ajuntament de l’esdeveniment i unes mans pintades en colors inclusius. El disseny, a més, es converteix en més personal per l’ús de la seua pròpia tipografia en la part de baix del cartell.

La dissenyadora, en la presentació del cartell que ha tingut lloc al Centre Comercial Alzamora, ha explicat el procés i va puntualitzar en el suport del professorat de l’EASD per a dur a terme un treball perfecte: “Vaig anar pel simbolisme, la metàfora i la diversitat. Volia fer una cosa diferent i inclusiva, per això vaig decidir utilitzar aquests colors. Ha sigut un procés de prova i error per a veure què era el millor i, sobretot, de comunicació amb els meus professors, als quals estic molt agraïda”.

Alberto Belda, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha continuat: “En el cartell guanyador vam trobar una cosa diferent en el simbolisme i la inclusivitat, i aquest és l’objectiu de l’Esport 3D. També ens va agradar el fet que no soles es faça referència a cap esport, sinó que s’engloben tots en la torxa”.

Jorge Varcarcel, director del Centre Comercial Alzamora, ha afegit: “El disseny ha tingut diverses característiques que ens han agradat a tots. És un disseny fresc i interessant. Li donem l'enhorabona a Aitana i l'animem a que continue amb més treballs”.

Aitana Sola ha sigut guardonada en el premi de 300 euros que patrocina Alzamora. La resta de treballs presentats al concurs han quedat exposats a la planta d’oci del Centre Comercial.

ESPORT 3D

És la gran festa de l’esport local on participen la gran majoria modalitats esportives que es practiquen a la nostra ciutat. Una setmana plena d’activitats de tota mena (formatives, lúdiques, reconeixements…) que té els dies 9,10 i 11 els dies més destacats.