El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Diversos actes commemoren el Mig Any de Muro

Diversos actes commemoren el Mig Any de Muro / Junta de Festes de Moros i Cristians de Muro
El dissabte 11 de novembre, a les 23.30 hores, s'iniciarà l'Entraeta

Per a commemorar el Mig Any de Muro, la Junta de Festes de Moros i Cristians de Muro ha organitzat diversos actes sent els centrals a partir del dia 11 des de les 19.00 hores.

 Un any més, la Junta de Festes de Moros i Cristians de Muro organitza, diversos actes per a commemorar el Mig Any.

Els actes centrals es duran a terme el dissabte 11 de novembre. Es començarà a les 19 amb el Concert de Música Festera en el Centre Cultural Polivalent (CCP), amb la participació de la Unió Musical de Muro, i l'Agrupació Musical de Montaverner. Les entrades ja estan a la venda, en la mateixa taquilla del CCP, i el preu és de 3 euros. Després, a les 23.30 hores, s'iniciarà l'Entraeta del Mig Any.

Però abans, el 5 de novembre, tindrà lloc el tradicional Campionat de Vedats, en la seu de la Filà Arquers i tots els actes finalitzaran el dissabte 18 de novembre, a les 20 hores, amb la 'Nit de Comèdia” a càrrec de Poquelín Teatre, que presenta l'espectacle “VEURE, VIURE, I RIURE LA FESTA”.