El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nirvel dóna 2.000 ‘Cremigel hidroalcohòlic textura crema’ a la Gent Gran

Donació de Nirvel a la Regidoria de Gent Gran

La regidora de Gent Gran agraïx la iniciativa d’aquesta empresa alcoiana amb la Gent Gran, que tot i ser les primeres persones que van ser vacunades són el col·lectiu més vulnerable amb la Covid 19.

L’empresa alcoiana Nirvel Cosmetics SL ha fet una donació de 2.000 ‘Cremigel hidroalcohòlic textura crema’ per la regidoria de Gent Gran amb la intenció que es repartisquen en els Centres de Majors.

Donada la gran quantitat i que els Centres de Majors estaran tancats fins setembre, es començarà el repartiment entre l’alumnat de les Aules de Gent Gran. Recordem que les activitats -hi ha classes de pintura, gimnàstica, ball i ioga-  s’estan duent a terme a l’aire lliure durant el mes de juliol. 

Gràcies a la seua formulació, aquest gel manté unes mans suaus i cuidades, alhora que desinfectades. El ‘cremigel’ desinfectant està formulat amb un 96% d’ingredients d’origen natural segons la Norma ISO 16128.

Des de la regidoria de Gent Gran es vol agrair la iniciativa d’aquesta empresa alcoiana amb la Gent Gran, que tot i ser les primeres persones que van ser vacunades són el col·lectiu més vulnerable amb la Covid 19.