El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Donacions de l'Ajuntament de Cocentaina a l’hospital Verge dels Lliris

Aquest material totalment homologat va ser adquirit en una tenda de la localitat abans que s'esgotaren les existències i es va oferir a la direcció de l'hospital que atén les nostres comarques.

Guants, ulleres, màscares d’alt filtratge, pantalles de plàstic, etc. Part del material que ha donat l'Ajuntament de Cocentaina a l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Aquest material homologat va ser adquirit en una tenda de la localitat abans que s'esgotaren les existències i es va oferir a la direcció de l'hospital que atén les nostres comarques.

L'alcaldessa, Mireia Estepa, es posava en contacte amb el gerent de l'hospital i amb el seu director econòmic per coordinar la donació de material. La policia local de Cocentaina ha sigut l'encarregada de recollir el material i de pujar-lo a l'hospital. Entre el material donat també es troba el que ha aportat un negoci instal·lat a Cocentaina.

L'alcaldessa Mireia Estepa manifestava en l'escrit que adjuntava a la donació l'agraïment i l'admiració del poble de Cocentaina a cadascuna de les professionals que treballen amb les persones que pitjor ho passen amb el contagi.