El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dona't un capritx solidari amb teatre

La representació tindrà lloc el 24 de març en sessions de 18 i 20,30 hores

El teatre ens obri l'ànima i ens alegra, més encara quan podem gaudir d'una obra coral i divertida com "Date un Capricho". A més a més, es tracta d'una acció solidària en benefici del projecte 'Caminem Junts', que atén xiquets afectats pel càncer.

Arriba al Teatre Salesians d'Alcoi l'obta "Date un capricho", una comèdia coral amb una dotzena d'actors que ens farà gaudir una bona estona. Però a més, al mateix temps que ens donem un capritx podem ser solidaris, ja que el recaptat serà per a la planta infantil d'oncologia de l'Hospital d'Alacant, dins el projecte 'Caminem Junts' que treballa amb xiquets amb càncer.

L'obra "Date un capricho" és d'Ana María García, i el cartell de Paula Sempere. La història ens parla de Sandra, propietària d'una agència de viatges que ha de lidiar amb una sèrie de clients molt peculiars: Toñi, Mari i Pepa, actives jubilades, busquen un meravellós viatge d'Imserso; però les seues nétes també volen viatjar. Després tenim a Ramón i Sari, que tan sols volen un viatge sense fills, però Mauro, Lirios i Jorge no poden viure sense els seus pares. Les empleades de l'agència Olga, Nuria i Lorena intentaran aconseguir que totes les expectatives dels seus clients troben solució. Una comèdia coral i molt divertida en la que participen 12 actors i un grup de 7 xiquets, a més de la col·laboració d'un quadre tècnic amb 8 persones.

Les representacions seran el pròxim 24 de març al teatre Salesians en dos sessions: 18 i 20,30 hores. Les entrades es poden aconseguir el mateix dia en la taquilla del teatre.