El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Donurmy aporta 2.500 mascaretes als veïns de Banyeres contra la Covid-19

Imatge facilitada per Donurmy

El consistori farà el repartiment de les mascaretes.

La tenda online de teixit, Donurmy, també se suma a la lluita contra la Covid-19. Aquesta tenda opera des de Banyeres i ha donat 2.500 mascaretes per als seus veïns de forma totalment desinteressada. Amb elles es proveirà als llocs del poble amb més necessitat com són el geriàtric o tots els comerços que romanen oberts. L'Ajuntament repartirà el material.

Segons indiquen des de Donurmy, les mascaretes "estan fabricades en TST SMS, teixit no teixit de Polipropilè trilaminar, un material hipoal·lergogen, hemorrepelent i atòxic d'alta resistència mecànica i química, molt suau. És considerat una excel·lent barrera contra el pas de fluids i filtració de bacteris gràcies a la seua alta opacitat i cobertura, a més de la seua permeabilitat a l'aire i gran capacitat d'absorció, per poder ser reutilitzat".

Donurmy les fabrica però és l'Ajuntament de Banyeres qui les repartirà al veïnat o als serveis. Ho faran, segons l'empresa, seguint les mesures sanitàries corresponents i prioritzant el lliurament en els comerços del poble, que romanen oberts, perquè siguen recollides pels habitants i en els llocs més necessitats, com per exemple el geriàtric, per ser habitats amb persones que es troben en el sector de risc.