El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos alumnes alcoianes, es graduen en la primera promoció del Diploma de Batxillerat Dual del col·legi Esclaves SCJ

Dos alumnes alcoianes, es graduen en la primera promoció del Diploma de Batxillerat Dual del col·legi Esclaves SCJ / Esclaves SCJ
La cerimònia s’ha dut a terme a Madrid i han assistit al voltant de sis-sents alumnes

Ja s’han graduat les dos primeres alumnes de la Fundació Educativa ACI – Col·legi Esclaves SCJ Alcoi, de la primera promoció del Diploma de Batxillerat Dual, un programa que té una durada de quatre cursos, iniciant-se en 3r d'ESO i finalitzant en 2n de Batxillerat

Les alumnes alcoianes Aitana Vañó Reig i Dieba D'Oliveira Raga, han completat el programa Batxillerat Dual, i s’han graduat amb el diploma de la primera promoció juntament amb les seues famílies i la directora del programa Ana Mª García.

Hi Han assistit a la ‘Commencement Ceremony’ Class of 2018 organitzada per Academica International Studies en el Palau Municipal de Congressos de Madrid a més de, al voltant de sis-cents alumnes procedents de col·legis de tota Espanya.

El resultat ha sigut una beca, així com del diploma acreditatiu per haver finalitzat els seus estudis del Programa Batxillerat Diploma Dual.

Aquest programa té una durada de quatre cursos, iniciant-se en 3r d'ESO i finalitzant en 2n de Batxillerat i es du a terme de forma simultània amb els seus estudis a Espanya.

Aquestes alumnes han viscut una experiència inoblidable i el seu esforç i constància han demostrat que són mereixedores del Diploma Batxillerat Dual.