El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos alumnes del col·legi Carmelitas premiats per Conselleria d'Educació pel seu rendiment acadèmic

Julián Arribas Pérez i Damián Arribas Pérez en l'acte d'entrega dels premis de Conselleria.

Conselleria ha premiat a un total d'11 alumnes a les nostres comarques.

Els premis que atorga Conselleria d'Educació reconeix el rendiment acadèmic d'alumnes que finalitzen els seus estudis de Primària o Secundària amb una mitja de 10.

Julián Arribas Pérez i Damián Arribas Pérez, germans i excel·lents estudiants del col·legi Carmelitas d'Alcoi han rebut el reconeixement al seu rendiment acadèmic per part de Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquests premis valoren el rendiment acadèmic a alumnes que terminen els seus estudis de Primària o Secundària amb una mitja d'excel·lent en totes les assignatures.

El col·legi Carmelitas d'Alcoi ha estat guardonat diverses vegades per aquest reconeixement en els últims cursos, fet que demostra l'esforç del centre i la qualitat del professorat a més de tindre alumnes amb grans capacitats.

A banda del col·legi Carmelitas, Conselleria ha premiat a altres alumnes de les nostres comarques així com a tres alumnes del col·legi José Arnauda d'Alcoi, un alumne del col·legi San Francisco de Asís, tres alumnes de l'IES Serra Mariola i dos alumnes més als centres educatius d'Ibi.