El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos detinguts a Alcoi per mossegar-se l’orella i colpejar-se amb un senyal de trànsit

La Policia Nacional d’Alcoi durant una detenció.

La gent que va presenciar la baralla ha confirmat ambdues versions.

La Policia Nacional va aturar una baralla que s’havia iniciat per un intent de robatori que, finalment, va acabar amb les dues parts detingudes i a l’hospital.

L’incident es va produir el divendres 14 de juliol a altes hores de la matinada. Un avís va posar en alerta a la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Policia Nacional i de la Policia Local d’Alcoi que, en arribar al lloc dels fets, es van trobar amb una baralla molt violenta entre dues persones.

 

Segons fonts policials, l’incident es va iniciar quan un algerià de 30 anys, presumptament, va intentar robar a un home de nacionalitat espanyola de 45 anys, el qual es va defensar mossegant l’orella del seu agressor (i produint-li una ferida greu), qui, posteriorment, va contraatacar amb un senyal de trànsit amb què li va produir una bretxa al cap per la qual va començar a sagnar abundantment.

 

Els agents de seguretat van detenir als dos implicats per “delictes de lesions” i “robatori amb violència i intimidació” i, després de passar per l’Hospital Verge dels Lliris, foren enviats a dependències policials, on descobriren que ambdós tenien antecedents desfavorables.