El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos ferits lleus en Ontinyent en patir una errada mecànica el cotxe nupcial

Fotos que circulen per les xarxes
  • Han estat atesos per la policia local i una ambulància en el lloc dels fets, però finalment han traslladat els dos ocupamts de l'Audi a l'hospital per a practicar-li les pertinents cures. 

Una parella d'Ontinyent haurà d'afegir als records del dia de la seua boda un fort esglai provocat pel cotxe de lloguer, d'estil clàssic, que s'ha estavellat contra un altre vehicle i un senyal de trànsit quan baixaven de la zona de l'església del Col.egi de la Concepció.

Les fotografies del sinistre circulen pels grups de whatsapp des d'última hora del matí d'aquest calorós dissabte triat per una coneguda família ontinyentina per a casar-se.

Tot anava bé fins que un dels cotxes de la cerimònia ha deixat la zona del col.legi de la Concepció quan anaven camí de la Clariana. Un moment molt tradicional i cuidat per les parelles. En aquesta ocasió, en el cotxe estaven la nuvia i son pare. Es tracta d'un vehicle negre d'estil clàssic. Ha perdut el control per una fallida mecànica i a l'altura de la redona que es troba al final de la costera, ha col·lidit contra un altre cotxe marca Audi de color roig i finalment contra un senyal de trànsit.

El resultat, dos feritsm, els ocupants del cotxe roig. El pare de la núvia també ha patit ferides lleus al nas. Tota aquesta informació ha estat confirmada a ARA VALL per fonts municipals. Han estat atesos per la policia local i una ambulància en el lloc dels fets, però finalment han traslladat els dos ocupamts de l'Audi a l'hospital per a practicar-li les pertinents cures.