El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos grups d'scout alcoians reben subvenció de joventut per als seus campments d'estiu

Campament/Pixabay

L'Ajuntament d'Alcoi ha donat unes subvencions al Grup Scout Mafeking d'Alcoi 265 i al Grup Scout Brownsea. Les dos han rebut el màxim de 2.000 euros.

L'Ajuntament d'Alcoi a través de la regidora de Joventut ha donat unes subvencions al Grup Scout Mafeking d'Alcoi 265 i al Grup Scout Brownsea. Les dos han rebut el màxim de 2.000 euros.

El Grup Scout Mafeking d'Alcoi 265 realitzara el seu campament d'estiu entre l'1 i el 13 d'agost a la localitat d'Arcas del Vilar, en Conca. A més, el principal tema que tractaran durant tota la seua estància seran els Drets Humans, que es vora fonamentat per tallers, excursions, jocs i més.

Pel que fa al Grup Scout Brownsea, el seu campament tindrà lloc al Parc Natural de Cadí-Moixeró, a Bagà (Barcelona). I que tindrà una gran importància el desenvolupament i formació dels scouts en tots els àmbits, com poden ser la natura, la personal, la social i la religiosa.

Cal recordar que aquestes subvencions han sigut repartides als projectes millors valorats, i que "han sigut elegits objectivament, fora d'idees polítiques".

Segons María Baca, regidora de Joventut, vol que "es done suport al teixit associatiu juvenil i es motive la implementació de projectes d'oci educatiu, els quals fomenten valors cívics i la participació juvenil".