El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos incendis forestals al Comtat

Les imatges, facilitades pels Bombers, corresponen a l'incendi de Balones.

L'incendi de balones s'ha controlat a les 15.46. 

Un ha cremat vora 2.500 metres quadrats a Balones i els Bombers l'han extingit a les 19.20. L'altre ha tingut lloc a prop de Benifallim i s'ha donat per extingit a les 16:24 hores.

Els Bombers actuen en dos incendis a les nostres comarques.

El primer s'ha iniciat a les 12.40 en la carretera just arribant al municipi de Benifallim. Han anat fins al lloc una brigada forestal i una unitat de comandament dels Bombers, amb una bomba rural pesada i una autobomba. L'han donat per extingit a les 16:24 de la vesprada.  

El segon incendi s'ha iniciat al voltant de les 13 hores sota el castell de la Costurera, a 3 quilòmetres de Balones. L'incendi s'ha controlat a les 15:46, i s'ha donat per extingit a les 19.20. Segons els bombers, l'inici del foc podria ser una crema descontrolada. Han anat fins a l'incendi 2 brigades forestals, amb 2 autobombes, una bomba rural pesada i una altra nodrissa. També s'han incorporat mitjans aeris: 1 Alpha, 2 helicòpters i un hidroavió. Els Bombers estimen que aquest incendi ja ha cremat 2.500 metres quadrats en la falda de la muntanya, part d'un bosc de pins.