El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos morts en Balones i Alcoleja per accident de tractor

En menys de 24 hores, dos veïns de Balones i Alcoleja han mort per accident de tractor. Des de CCOO apunten que "caldria tindre unes determinades prohibicions" per a evitar o reduir els accidents

Les nostres comarques estan de dol per la mort de dos hòmens que conduïen els seus tractors. El dimarts 12 de juliol, un veí d'Alcoleja de 61 anys ha faltat al bolcar el seu tractor en la carretera CV 720. ARAMULTIMÈDIA ha pogut saber que, a hores d'ara, les causes de l'accident es desconeixen. Els sinistres amb tractor no són un fet puntual sinó que es repeteixen en el temps, sobretot en l'època estival. Però aquest any pareix que la mitja d'accidents amb tractor ha augmentat. El dilluns 11 de juliol, un veí de Balones també ha faltat en altre accident de tractor.

Des de Comissions Obreres (CCOO), Manuela Pascual, Secretaria general d'aquest sindicat a les comarques centrals, ha afirmat que "és una qüestió que haurien d'abordar sindicats i altres col·lectius" perquè els accidents de tractor no són exclusius de l'estiu de 2016.

Des del sindicat, estan valorant si aquests són o no accidents laborals. Fins i tot, Manuela Pascual indica que "caldria tindre unes determinades prohibicions" encara que des de CCOO, a hores d'ara, "no contemplen fer cap tipus prevenció" a les nostres comarques.

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26

Des de CCOO apunten que "és una qüestió que haurien d'abordar sindicats i altres col·lectius"