El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos nous cursos per a desocupats a AIJU

Curs d'electricitat. Imatge faccilitada per AIJU

Les preinscripcions cal fer-les en la web de LABORA, però AIJU ofereix informació tant en el telèfon 965554475 com en formacion@aiju.es.

Són dos cursos molt concrets, un d'electricitat i automatització industrial en l'empresa 4.0; i altre de control de qualitat en la indústria del plàstic. Hi ha 30 places i és gratuït perquè el subvenciona el LABORA. T'oferim totes les vies de contacte.

Aquest mes de juliol, l'Institut tecnològic del Joguet reforça el seu vessant formatiu. Si fa uns dies anunciàvem un curs molt específic per a fer peces de plàstic en termo-injecció, ara informen de dos nous cursos que també busquen cobrir la demanda específica dels empresaris de la zona.

Els cursos tenen 30 places, dirigides a persones desocupades d'Ibi i comarca, i estan subvencionats pel LABORA.

El primer curs, sota el nom "Operacions auxiliars d'electricitat i automatització per a l'empresa 4.0", començarà el 17 de juliol i compta amb 205 hores lectives fins a novembre. És presencial i en horari de matins. En ell es tractaran qüestions com les instal·lacions elèctriques industrials, sistemes automatitzats, robòtica o programació d'autòmats.

El segon curs és "Control de qualitat en la indústria del plàstic", que s'inicia el 20 de juliol i acabarà en novembre. En aquest cas són 230 hores lectives, també en horari de matí, i s'abordaran conceptes com les auditories, certificacions, ferramentes de qualitat o estadística.

La preinscripció és mitjançant la web del LABORA, però AIJU també ofereix informació o assessorament personalitzat tant en el telèfon 965554475 com en aquesta adreça electrònica.

Maite Romero, responsable de formació d'AIJU, explica que els dos cursos tenen com a objectiu "afavorir l'activació de persones desocupades per a reforçar la seua ocupabilitat i competències professionals, al mateix temps que se li ofereix noves oportunitats d'ocupació i formació".