El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos nous records a la XI Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros

Entre les novetats destaca un recorregut modificat, nova samarreta, reconeixements per a tots els participants i xerrades per a parlar del món de l'atletisme.

La marca de la Mitja Marató d'Alcoi l'ha superat Ouais Zitane amb 1 hora i 6 minuts. Per altra banda, l'alcoiana Lorena Martínez ha superat la seua marca personal en un minut. Tot al vídeo.

La IX Mitja Marató d'Alcoi ja té guanyadors i suma dos records nous, un d'ells ha sigut rebaixar el temps de finalització de la Mitja MaratóOuais Zitane ha sigut l'autor d'aquest record i guanyador absolut en categoria masculina. A més, era la primera vegada que corria en Alcoi.

Per altra banda, la campiona femenina de la quarta marató, l'alcoiana Lorena Martínez, ha superat la seua marca personal rebaixant-la un poc més d'un minut.

Els més de 1800 inscrits en aquesta edició (que també ha tingut de record de participació) han gaudit d'animació i suport durant tot el recorregut, fent l'esforç més amé. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb els protagonistes i t'ofereix aquest vídeo per a conéixer tots els detalls.