El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lorenzo Ridaura ressuscita per a la Setmana Modernista 2018

Escultura de Lorenzo Ridaura ubicada al Cementiri Municipal d'Alcoi./ Tourist Info

El CAEHA dóna pas a dos activitats amb tematica modernista

Més i més són les activitats que es van sumant a la Setmana Modernista 2018 que tindrà lloc des del 17 fins al 23 de setembre, i que aquesta vegada, amb la paraula de Lorena Zamorano, regidora de Turisme, es porten dos novetats per a la seua programació.

 

Elisa Beneyto, Lorena Zamorano, Mariola Reig i Pedro Juan Parra, en roda de premsa./ AM
 

En primer lloc, Pedro Juan Parra, director del CAEHA anuncia que durant la setmana es realitzara una conferència que es farà el dia 19 a les 19:30 en el Centre Cultural, dirigit per l'historiador Àngel Beneito Lloris, amb el nom de 'Les condicions de vida i salut de la classe obrera'. A més a més, Elysa Beneyto comunica que per part seua i de Lluís Vidal, historiadors, faran una visita guiada al cementeri el dia 23 a les 11:00, i que el tema a tractar girara entorn de l'obra de Lorenzo Ridaura. Al final de la visita, Mariola Reig, presidenta del grup de danses Sant Jordi informa, ballaran les 'Danses de Velatori' amb vestimentes modernistes.

 Cal recordar que per a algunes activitats cal apuntar-se amb antelació, ja que tenen aforament limitat, com és en el cas de la visita guiada al cementeri, que compta amb el límit de 80 persones.