El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dos xiquets ferits en un atropellament a Alcoi

Un SAMU, imatge de recurs.

Tenen 7 i 8 anys, i estan en observació a pediatria de l'Hospital. Es desconeixen de moment les circumstàncies de l'accident, tan sols que els ha atropellat un autobús a la carretera de València, a l'altura del Lidl.

Actualització a 11 de febrer. Un dels xiquets, el de 7 anys, ha sigut traslladat a l'Hospital General d'Alacant, l'altre continua a l'Hospital d'Alcoi. Els dos evolucionen favorablement, segons informa Sanitat. 

 

........

 

La sala d'emergències ha rebut l'avís 10 minuts abans de les 13 hores, i ha enviat fins a la carretera de València una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic, SVB. El SAMU ha atés els dos xiquets, de 7 i 8 anys, i els han traslladat a l'Hospital Verge dels Lliris, on han ingressat amb traumatisme cranioencefàlic.

Segons ha pogut saber Aramultimèdia, els dos xiquets estan conscients, i han ingressat en pediatria on estan en observació. Un té un hematoma que s'està reabsorbint, i l'altre una fractura al cap. El fet que només haja intervingut el SAMU i que els xiquets no hagen ingressat en Urgències sinó en pediatra, fa pensar que les ferides no seran excessivament greus.