El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dret a la vida digna, renda bàsica, llibertat de consciència i d’expressió o el consumisme; temes centrals de la Mostra de cinema dels Amics UNESCO d'Alcoi

Mostra de cinema i drets humans organitzat pel Club d'Amics UNESCO d'Alcoi / UNESCO
Els dies d'aquesta mostra seran l'1,4,8,11,15,18,22 i 25 de febrer

En el mes de febrer tindrà lloc la mostra de cinema i drets humans organitzat pel Club d'Amics UNESCO d'Alcoi on hi haurà taules redones, pel·lícules i conferències.

El Club d'Amics Unesco d'Alcoi organitza la mostra de cinema i drets humans els dies 1,1,4,8,11,15,18,22 i 25 de febrer en la Sala UNESCO.

Durant tots aquests dies es tractaran 4 temes: Dret a tenir una vida digna: renda bàsica vital, Laïcitat i llibertat de consciència, Dret a la llibertat d’opinió i expressió. On situem el límit?, i Dret a un consumisme responsable. Era DÉTOX “Consumisme, creixement i decreixement”.

Dins del primer tema: Dret a tenir una vida digna: renda bàsica vital, dijous 1 de febrer a les 19.30 h tindrà lloc una taula redona a càrrec de Fernando Patón, i diumenge dia 4, a les 19.00 es projectarà la pel·lícula 'Renta-bàsica' que reflexiona sobre la idea radical que està de nou en l’agenda social: treballaríem si ens pagaren només per existir?

Dins del tema dos: Laïcitat i llibertat de consciència, dijous 8 hi haurà altra conferència a les 19.30 h i l'11 altra projecció de la pel·lícula 'Iranien' que tracta sobre quatre invitats àrabs que parlen de com instaurar en Iran una societat plural. Mentre les dones desapareixen a l’interior de l’habitatge, els homes parlen de la societat secular, del vel, de l’avortament, de la llibertat de premsa... a les 19.00 h.

Dins del tercer tema: Dret a la llibertat d’opinió i expressió. On situem el límit?, dijous 15 de febrer a les 19.30 h tindrà lloc altra conferència a càrrec de Josep Vicent i el dia 18 la projecció de la pel·lícula Nightcrawler.

I per últim, dins del quart tema: Dret a un consumisme responsable. Era DÉTOX “Consumisme, creixement i decreixement”, la conferència corresponent serà el dia 22 de febrer i la pel·lícula el 25 a les 19.00 h.

La participació i l'assistència és totalment lliure. Si vols saber-ne més, en adjunts està el tríptic.