El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dues composicions de l'alcoià José del Valle s'interpretaran a l'European Saxophone Congress d'Oporto

José del Valle
El divendres 14 de juliol

La primera de les obres que s'interpretarà serà 'Comala Koan' per a duo de saxofons (saxòfon alt i baix). Altra de les composicions de José del Valle serà Oxymoron 3 per a ensemble de saxòfons. Aquesta partitura sí que s'estrenarà a l'European Saxophone Congress d'Oporto

La música de José del Valle estarà present a l'European Saxophone Congress d'Oporto. Concretament, s'interpretaran dues composicions musicals el divendres 14 de juliol on els saxòfons seran protagonistes.

La primera de les obres que s'interpretarà serà 'Comala Koan' per a duo de saxofons (saxòfon alt i baix). Al mes de maig de 2017, aquesta obra ja fou interpretada al CIMUCC'17 de la ciutat de Sevilla i va ser estrenada l'any 2015 a Estrasburg. Al certamen que té lloc a Portugal, estarà interpretada pel duo sevillà 'Duo Lisus'.

Altra de les composicions de José del Valle serà Oxymoron 3 per a ensemble de saxòfons. Aquesta partitura sí que s'estrenarà a l'European Saxophone Congress d'Oporto i els encarregats seran els músics de l'Ensemble de Saxòfons d'Alacant (ENSA).