El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dues persones mortes i 48 s'han curat de Covid-19 a Alacant, segons Sanitat

Ana Barceló

Ana Barceló ha exposat en roda de premsa el seguiment i estat actual del Coronavirus a la Comunitat Valenciana. Pel que fa a dades provincials, han mort 2 persones per la Covid-19 en les últimes 24 hores. La dada positiva, 48 persones s'han curat i ja no tenen el virus.

Pel que fa a les persones hospitalitzades, són 57, dels quals 8 continuen a l'UCI malauradament. Hi ha 4 nous casos confirmats per PCR a Alacant. A tota la Comunitat han mort 5 persones, de les quals 4 eren residents. D'aquestes 5, 2 corresponen a la província.


Cal recordar que Conselleria no demanarà el pas a la Fase 3 aquesta setmana per "prudència". Ana Barceló també ha recordat que a tota la Comunitat s'han fet 143.156 proves PCR. A Alacant o s'ha detallat el nombre, però sí que el 92% han donat negatiu. Aquestes s'han fet a persones que presentaven símptomes compatibles amb el virus.


Ana Barceló també ha informat sobre l'estat de les residències de majors. A Alacant hi ha 17 amb casos positius, de les quals 7 continuen sota vigilància activa del personal sanitari.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.