El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Durant el mes de juliol es renovaran tots els contenidors d'Alcoi

Durant el mes de juliol es renovaran tots els contenidors d'Alcoi / Ajunt Alcoi
Als polígons industrials ja no hi haurà contenidors, a cada empresa se li facilitaran uns propis

A partir de hui i durant tot el mes de juliol, començaran a substituir tots els contenidors de residus que estaran millor etiquetats amb distints colors i informació

Al llarg de tot el mes de juliol, es durà a terme la renovació dels nous contenidors de residus a Alcoi amb una informació més clara sobre els horaris i tipus de residus que han de contenir en cada cas.

Els contenidors tindran distints colors sent el de la tapa verda el de les botelles i pots de vidre, el blau el del paper i cartó, el groc per als envasos de plàstic, brics, aerosols i llaunes i el contenidor de tapa grisa la resta de residus que no es reciclen.

A més cal ressaltar que tots els contenidors són accessibles per a totes les persones, tant per a ser utilitzats amb el peu com per la mà. També tenen un sistema d'amortiment de tancament per a facilitar que els residus es depositen sempre dins.

Es canviaran tots els contenidors menys els dels polígons industrials que ja no hi haurà perquè a cada empresa se li facilitaran els seus propis, "Així aconseguim eliminar xicotets abocadors als polígons i que cada activitat gestione els seus residus industrials" ha afirmat el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, que a més diu que "a poc a poc anem veient els canvis a la nostra ciutat, no és només un nou carro per a la neteja viària, és que ara es netejaran tots els carrers, cada dia i per primera vegada les urbanitzacions, també veiem cada dia les màquines netejant les voreres. Alcoi cada dia serà una ciutat més neta, no és cap promesa, és un fet que podrem comprovar"

A banda, cal recordar l'horari per a deixar la brossa: en el cas del paper, durant tot el dia, del vidre des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit, els envasos durant tot el dia i la resta de residus que va al contenidor gris entre les 19 hores i les 12 de la nit.

Si no es compleixen aquests horaris, les sancions poden ser de 750 euros igual que no es pot deixar cap moble i objecte fora dels contenidors.