El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Economia circular i transformació digital: eixos de la nova edició del FOCUS a Alcoi

Edició del FOCUS a Alcoi de lany passat. Imatge de recurs.

Torna a Alcoi el FOCUS, una trobada empresarial per generar oportunitats de negoci, contactes entre empresaris, i promocionar aspectes vitals ara per ara com la prospecció digital o la sostenibilitat amb l'economia circular.

El CEEI torna a organitzar una edició del FOCUS a l'Àgora Alcoi, una trobada d'empresaris on es debat i es parla sobre els reptes actuals, com la prospecció digital, o potenciar la sostenibilitat amb una economia circular. Serà el pròxim 21 de novembre, i les inscripcions ja estan obertes.

AITEX i AIJU, instituts tecnològics assentats a les nostres comarques, mostraran les principals oportunitats de l'economia circular, especialment en els sectors del tèxtil, el plàstic i el joguet. També intervindrà Álvaro Valladares per a parlar de màrqueting digital i noves ferramentes per a les empreses. I per últim s'exposaran diversos casos d'èxit, tant en l'àmbit de la transformació digital, com en el de l'economia circular i la bioeconomia.

La jornada FOCUS d'Alcoi també comptarà amb un punt de trobada on es debatrà sobre les tendències de futur en l'economia circular i la digitalització. I al llarg de tot el matí, les empreses que ho hagen sol·licitat poden instal·lar un estand a l'Àgora, on poden iniciar contactes, negocis, o mostrar i promocionar la seua activitat.

Per a més informació i per a formalitzar la inscripció, que és totalment gratuïta, es pot seguir aquest enllaç.