El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Economia dóna suport al xicotet comerç amb un milió d'euros

Rafa Climent en una entrevista per a AM

Aquests convenis s'estendran fins al 31 de desembre de 2020. A càrrec d'aquests convenis es podran finançar les activitats objecte del mateix des de l'1 de gener de 2020.

La conselleria que encapçala Rafa Climent dona suport amb un milió d'euros al sosteniment del xicotet comerç a tot el territori valencià. Aquests convenis s'estendran fins al 31 de desembre de 2020. A càrrec d'aquests convenis es podran finançar les activitats objecte del mateix des de l'1 de gener de 2020.

El ple del Consell ha autoritzat la signatura de dos convenis de col·laboració de la Conselleria d'Economia Sostenible amb la Confederació d'Empresaris del Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (CONFECOMERÇ-CV) i amb la Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià.

L'import global de les ajudes ascendeix a un milió d'euros (750.000 euros per a CONFECOMERÇ-CV i 250.000 per a Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià) per a tot el 2020.

La finalitat dels acords és col·laborar en el sosteniment del xicotet comerç de la Comunitat Valenciana per mitjà d'accions de difusió de bones pràctiques de gestió en el comerç detallista, activitats d'informació, accions de promoció del sector comercial i altres iniciatives encaminades al desenvolupament i impuls del comerç electrònic.

En el marc d'aquests convenis, es contempla també aquelles iniciatives tendents a l'impuls de la formació especialitzada i les centrades en l'assistència tècnica a les organitzacions i als comerços de la Comunitat Valenciana., molts d'ells representats per CONFECOMERÇ-CV o per molts d'ells representats per Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià.

Aquests serveis permeten avançar cap a un model comercial més equilibrat al mateix temps que la informació que ofereixen permet reduir la incertesa en la presa de decisions de caràcter empresarial i d'aquesta manera contribuir a la major competitivitat de les pimes comercials i a la configuració d'una estructura comercial més harmònica i atractiva.