El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Economia i el Campus d’Alcoi busquen treballar junts per millorar el teixit empresarial de les comarques

El Campus d'Alcoi aspira a convertir-se en el campus industrial de les comarques Centrals

Nou equip directiu del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha mostrat el seu pla estratègic pel campus i ha manifestat el sue interés de treballar de manera conjunta amb la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE.

El conseller d’Economia sostenible, Rafael Climent i la directora general de l’IVACE, Julia Company, han visitat el Campus d’Alcoi de la UPV per reunir-se amb el director del campus, Pau Bernabeu i la resta de membres de l’equip directiu. L’objectiu d’aquesta visita és conéixer més de prop el pla estratègic per als pròxims quatre anys dins del campus.

Climent es mostra positiu davant de la idea de treballar amb el Campus d’Alcoi de la UPV per tal de nodrir la indústria de les comarques centrals amb els projectes desenvolupats conjuntament. “Anirem proposant iniciatives que beneficien al campus i a tots els sectors empresarials (...) que facen factible crear ocupació estable i de qualitat d’aquestes comarques explica el conseller.

S’ha proposat una comunicació més fluida i constant per impulsar nous projectes col·laboratius entre les tres entitats. El campus ha anunciat que sobretot es treballarà en tecnologia, innovació i investigacions al voltant de les energies sostenibles i economia circular.