El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Economia pagarà al 100% les obres de millora dels polígons de 2017. Ho ha anunciat Rafa Climent a Cocentaina

A El Comtat s'han destinat 2,24 milions d'euros en 5 polígons

ARAMULTIMÈDIA ofereix un vídeo de la visita. El conseller ha ressaltat que l'IVACE ha invertit a Cocentaina 1,48 milions d'euros per a les obres de millora i modernització de les àrees industrials Jovades i Sant Cristòfol i el Polígon Industrial Algars. Pel que fa a El Comtat, s'han destinat a més 2,24 milions d'euros per a modernitzar cinc polígons industrials dels municipis de Cocentaina, Muro i l'Alqueria d'Asnar "per a millorar la seua imatge, els accessos i els serveis que presten a ciutadans i empreses"

Júlia Company, directora general de l'IVACE, i Rafa Climent, conseller d'Economia Sostenible, han fet una de les últimes visites de l'any als polígons. Concretament ha estat al Polígon Industrial Algars de Cocentaina. El conseller ha ressaltat que l'IVACE ha invertit a Cocentaina 1,48 milions d'euros per a les obres de millora i modernització de les àrees industrials Jovades i Sant Cristòfol i el Polígon Industrial Algars. En total, a El Comtat, s'han destinat a més 2,24 milions d'euros per a modernitzar cinc polígons industrials dels municipis de Cocentaina, Muro i l'Alqueria d'Asnar "per a millorar la seua imatge, els accessos i els serveis que presten a ciutadans i empreses".

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica i Marcos Castelló, regidor d'Obres i Serveis, han estat presents també en aquesta visita juntament amb altres regidors del Col·lectiu-Compromís. ARAMULTIMÈDIA ofereix un vídeo de la visita.

D'aquesta manera, la quantitat total destinada en 2017 a les actuacions de millora és de 23,7 milions d'euros, enfront dels 16,48 milions d'euros pressupostats inicialment. En 2017 s'han beneficiat 73 polígons i àrees industrials de les comarques del Baix Segura, El Comtat, L'Alcoià, El Baix Maestrat, Els Ports, l'Alt Maestrat, La Safor i La Vall d'Albaida.