El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Edu Tormo (PP Alcoi): "Francés va anunciar una antena de telefonia per al Baradello, Montesol i 'Sargento' fa un any. Res sabem"

A la zona de Barxell, que funcione el mòbil és una aventura

Tormo: "No entenem com un alcalde d'una població tan important com Alcoi, de més de 60.000 habitants, i del mateix signe polític que el govern valencià, té tan poca capacitat de resolució davant la Generalitat"

El Partit Popular presentarà un prec i una pregunta en el pròxim ple municipal en el qual demanarà explicacions sobre l'antena de telefonia mòbil que l'alcalde va anunciar en octubre de 2017 per abastir de cobertura tota aquesta zona. Segons Edu Tormo, "aquest és un nou cas d'incapacitat de gestió dels socialistes"

Els populars d'Alcoi insisteixen amb el servei de telefonia mòbil per a la zona de disseminats del Baradello, 'Sargento' i Montesol. Una zona de xalets i casetes de camp que no tenen cobertura, i per tant, tampoc Internet en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.

L'edil Edu Tormo, del PP, ha recordat que fa ara un any, l'acalde, Toni Francés (PSOE), va anunciar la instal.lació de l'esmentada infraestructura. Però que a data de setembre de 2018, res de sap. 

Tormo interpreta aquesta situació com a una clara mostra d'incapacitat de gestió, "que s'allarga ja dirant 7 anys", indica el regidor popular.

Per això, el PP demanarà al pròxim ple municipal la constitució d'una comissió de polítics municipals per a ajudar al govern municipal a aconseguir tots els permisos i informes necessaris.

Tormo du que "no entenem com un alcalde d'una població tan important com Alcoi, de més de 60.000 habitants, i del mateix signe polític que el govern valencià, té tan poca capacitat de resolució davant la Generalitat”

El regidor popular considera que: “és necessari una reunió urgent amb els responsables de Generalitat per a desbloquejar, d'una vegada per sempre, aquest tema. Està acabant-se l'estiu i no tenim novetat sobre aquest tema”

Les competències per autoritzar aquesta antena les té el govern autonòmic.