El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Edu Tormo: "Veïns i comerciants d'Entença no suporten els incompliments dels terminis d'obra"

Cruïlla entre Isabel la Catòlica i Entença / AM

L'endarreriment dels terminis en les obres d'Entença comença a impacientar a l'oposició. El PP es fa ressò de les queixes de veïns i comerciats, dels qui asseguren que han perdut el 50% de la seua facturació.

Cap dels dos terminis establerts per a reobrir el tram d'Espronceda fins a Isabel la Catòlica s'ha complert, recorden els populars. Ni el primer, per al mes de juny, ni el segon, per a principis de setembre. El PP fa constar les queixes dels comerciants, que haurien notat un descens en la facturació; i dels veïns, que reclamarien majors alternatives d'aparcament.

El regidor popular Edu Tormo diu que "els veïns i comerciants d'Entença no suporten els incompliments dels terminis d'obra"al sentir aquests últims que "s'està jugant amb els seus diners".

Les actuacions al tram d'Isaac Peral a Góngora també són objecte de les crítiques del PP. Malgrat que el 4 de setembre es va reprendre la circulació en un dels seus carrils, encara no s'ha dut a terme cap actuació, diuen els populars. D'altra banda, asseguren que s'estaria impedint l'estacionament de vehicles al llarg del tram i que els recursos tècnics i humans destinats no serien els suficients.