El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Educació assistirà a la xiulada de Bracal i envia a un alt càrrec per explicar la situació

Despés de l'acte de protesta, convida a totes les famílies a la Casa de Ferro per atendre dubtes. 

De segur que estan assabentats però els posem en antecedents. Les obres del Bracal s'han tornat a parar. Incompliments i peticions de l'empresa han dut a la conselleria d'educació a procedir a la rescissió del contracte i una nova licitació. Als afectats, les famílies amb xiquets en el Bracal, no els queda altra que esperar sis mesos més, que se sumen als 12 anys d'espera. Però mantenen el dret a la queixa, i han convocat una xiulada de protesta aquest mateix 7 de febrer a les 18.30.

Doncs bé, el director general d'infraestructures educatives, Víctor García, ha confirmat la seua assistència a la xiulada, i des de l'AMPA han mostrat la seua "sorpresa". A més, el director general convida després de la xiulada a les famílies que ho vulguen a una reunió en la Casa del Ferro "per aclarir els seus dubtes i explicar-los que per a la Conselleria és un objectiu prioritari construir com més prompte millor una escola segura i de qualitat per a Muro". 

La protesta d'aquesta vesprada es preveu nombrosa, ja que diferents col·lectius mobilitzen veïns de pobles propers a Muro i que estan afectats, perquè els seus xiquets van al Bracal. Així, per exemple, des de Millorem Planes demanen als planers la seua assistència

En el vídeo, un treball de l'AMPA del Bracal on expliquen els 12 anys d'espera amb la construcció del nou col·legi.