El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Educació "inclusiva i de qualitat". El compromís del Col·legi Públic Sant Vicent

Descobreix amb ARAMULTIMÈDIA les interioritats del Col·legi Públic Sant Vicent, un centre que "aposta per l'educació inclusiva, fomentant la tolerància i el respecte entre el seu alumnat". Així ens ho ha comentat la directora del col·legi, María José Nadal, qui en el vídeo adjunt repassa l'oferta educativa del centre.

Mares i pares tenen l'oportunitat aquest dijous 4 d'abril de comprovar de primera mà les condicions del centre escolar, tot gràcies a la jornada de portes obertes que se celebra en el marc de la campanya de matriculació per al pròxim curs. Recordem que les famílies de l'alumnat d'Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d'admissió als quatre centres educatius públics d'Alcoi del 9 al 17 de maig. Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s'obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l'alumnat admés el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.