El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Educació viària al carril bici d'Alcoi durant el mes d'octubre

‘Tallers d'educació viària en bicicleta amb monitors’ fou la proposta més votada als pressupostos participatius per a la Infància d’Alcoi, dins de l’apartat de despesa corrent. Els més joves així ho han decidit i durant octubre tindran distintes sessions durant octubre. La regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, indica que "els nostres joves estan molt implicats i són molt conscients de la situació que vivim, sobretot pensant en el canvi climàtic".

La iniciativa es durà a terme pel carril bici d'Alcoi on els explicaran seguretat viària, els senyals de trànsit i bones pràctiques. És una activitat dirigida a xiquets i xiquets d'entre 6 i 13 anys, que es durà a terme en les dates següents: 9, 10,11, i 12 d'octubre, 17 i 18 d'octubre, 24 i 25 d'octubre en horari de 10 a 13h. El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, assegura que amb aquesta iniciativa es compleixen distints Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Eixirà de les Aules Verdes i anirà pel carri bici a Arnauda, EOI, Parc ZN, Cotes Baixes, RENFE, Batoi, Via Verda i tornada a les Aules verdes. És una activitat gratuïta i cal inscriure’s ací