El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Educació vol que el 7 de setembre comence el pròxim curs escolar

La proposta es presentarà en els pròxims dies davant de la comunitat educativa.

L'inici del curs escolar 2020-21 es produiria el pròxim 7 de setembre i la finalització el 23 de juny següent. Aquesta és la proposta de la Conselleria d'Educació per a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP. També volen introduir un pla específic de reforç per a recuperar tot el contingut que no s'ha impartit durant l'últim trimestre del present curs.

"Amb el calendari escolar que proposem guanyem uns quants dies lectius per a poder esponjar els aprenentatges el pròxim curs, que aniran acompanyats per un pla específic de reforç adaptat a la realitat del nostre alumnat. D'aquesta manera el curs 20-21 començarà recuperant allò que durant l'últim trimestre d'aquest curs no s'ha dut a terme", ha assegurat el conseller d'Educació, Vicent Marzà.

La conselleria vol seguir amb la determinació presa des de fa uns quants cursos d'iniciar les classes per a l'alumnat la segona setmana de setembre, per tal que el professorat tinga la primera setmana per a organitzar les dinàmiques de treball de cara a l'arribada de l'alumnat.

Durant els pròxims dies Educació detallarà qüestions com ara el pla específic de recuperació i adaptació del currículum i de les activitats educatives perquè cap alumne es quede enrere en el seu aprenentatge el pròxim curs, així com els instruments d'avaluació de l'actual curs escolar.