El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

«I hate New York» es projectarà als Cinemes Altet gràcies al col·lectiu LGTBI MARIola

Cartell de la pel·lícula «I hate New York».

Les entrades han de reservar-se prèviament de manera obligatòria, bé des de la pàgina web de Screenly o a través dels perfils d'LGTBI MARIola en les xarxes socials (Facebook i Instagram). La reserva de les entrades ha de fer-se abans del 21 de febrer.

La cinta, que mostra la història de quatre activistes trans de l'escena underground novaiorquesa a través de les seues vivències en primera persona, s'exhibirà el 28 de febrer als Cinemes Altet de Cocentaina.

El pròxim 28 de febrer, els Cinemes Altet acullen la projecció del film I hate New York, una activitat duta a terme pel col·lectiu LGTBI MARIola de suport a persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals de l'Alcoià i el Comtat.

I hate New York, estrenada al Festival de Cine de Màlaga, dirigida per Gustavo Sánchez i produïda pels germans Bayona, mostra la història de quatre artistes i activistes trans de l'escena underground novaiorquesa, les quals relaten en primera persona les seues vivències i la seua lluita per una identitat pròpia, en un recorregut vital a cavall entre l'activisme i el món de la nit.

El Col·lectiu LGTBI MARIola enceten les seues activitats del 2019 amb aquesta activitat, que tindrà un preu reduït i on els membres del col·lectiu han posat molta il·lusió. Jordi Jiménez, president del col·lectiu, destaca que els diferents esdeveniments organitzats «van arrelant en la comarca, fent que LGTBI MARIola es convertisca en un referent en la visibilització de la diversitat afectiu-sexual i d'identitat i expressió de gènere en els municipis de l'Alcoià i el Comtat i tota la seua àrea d'influència».

A més, el col·lectiu organitza tallers de sensibilització per a estudiants de Secundària, Batxillerat i cicles formatius d'FP.