El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Ei!', la campanya de descomptes en 57 comerços d'Alcoi que van tancar durant l'Estat d'Alarma

Cartell

Els 57 comerços podran fer descomptes als seus clients de fins al 25% amb un màxim 20 euros de descompte per cada client i dia

"Ei! Gràcies per acostar-te al comerç local d'Alcoi, volem premiar-te". Aquesta és una de les frases de la campanya que la Regidoria de Comerç d'Alcoi ha posat en marxa. Hi participen un total de 57 comerços locals, tots ells, establiments que van haver de tancar durant l'Estat d'Alarma. Una campanya, pensada dins del programa "Reactiva Alcoi" per a fer front als efectes de la crisi provocada per la Covid-19.

Els comerços que participen d'aquesta proposta tindran el distintiu de la campanya en els seus establiments i podran fer descomptes als seus clients de fins al 25% amb un màxim 20 euros de descompte per cada client i dia. Cada establiment participant disposa d'un total de 1.000 euros per a repartir al llarg de la campanya entre els diferents clients. Segons xifres de l'Ajuntament, es calcula que els 57.000 euros destinats per les arques municipals a la iniciativa suposaran una inversió econòmica per al comerç local de 228.000 euros.


Per a donar publicitat a la campanya, es realitzaran els distintius físics i virtuals per als comerços i les seues webs i xarxes socials, cartells de gran format a les marquesines, cartells A4 per col·locar en la ciutat en les zones permeses i un vídeo sota la crida "Ei" per a les xarxes socials. Des d'ARAMULTIMÈDIA també estem al costat del xicotet comerç i també donarem difusió a la campanya.


La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, indica que "hem apostat per una campanya molt senzilla però que fora una crida d'atenció en tota regla sota eixa paraula tan senzilla però contundent per a cridar l'atenció d'algú que és Ei!. Una iniciativa que ens permet, d'una banda, recordar als ciutadans la importància de comprar a la ciutat i, de l'altra, que sàpiguen també que comprar als comerços de proximitat et pot suposar un estalvi en les seues compres".