El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 14 de setembre ixen a la venda les entrades per al concert de Victor Manuel a Alcoi

Foto de la pàgina web de Víctor Manuel.

Les entrades es podran comprar a www.victormanuel.es, a la taquila del Teatre Calderón i a http://home.ticketalcoi.com/ca/

L'espectacle estarà dins de la gira del seu nou disc "Casi nada está escrito" i l'actuació a Alcoi serà el 9 de febrer de 2019

El cantautor de la Transició Victor Manuel, amb més de 50 anys de trajectòria dal dels escenaris, actuarà el pròxim 9 de febrer al Teatre Calderón d'Alcoi. Les entrades es podran comprar a partir del dia 14 de setembre.

Aquesta vegada l'artista actuarà en solitari sense la companyia d'Ana Belén o altres cantautors que moltes voltes l'acompanyen com per exemple, Joan Manuel Serrat. En la gira "Casi nada está escrito", Víctor Manuel oferirà al públic cançons del seu nou disc i tampoc faltaran alguns dels seus grans èxits.

Víctor Manuel ha destacat que: "Mai havia escrit tantes cançons seguides. No sé quin aire em va donar, però ara i sempre, el que més feliç em fa és escriure cançons. Vaig començar passades les festes de Nadal i van anar eixint com cireres enganxades d'un cistell". A més, sobre la gira ha comentat que: "Tinc una il·lusió semblant a quan vaig veure als meus fills donar les primeres passes i se m'anaven els braços cap a ells per evitar que es caigueren. Així em sent avui".