El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El 14 de setembre ixen a la venda les entrades per al concert de Victor Manuel a Alcoi

Foto de la pàgina web de Víctor Manuel.

Les entrades es podran comprar a www.victormanuel.es, a la taquila del Teatre Calderón i a http://home.ticketalcoi.com/ca/

L'espectacle estarà dins de la gira del seu nou disc "Casi nada está escrito" i l'actuació a Alcoi serà el 9 de febrer de 2019

El cantautor de la Transició Victor Manuel, amb més de 50 anys de trajectòria dal dels escenaris, actuarà el pròxim 9 de febrer al Teatre Calderón d'Alcoi. Les entrades es podran comprar a partir del dia 14 de setembre.

Aquesta vegada l'artista actuarà en solitari sense la companyia d'Ana Belén o altres cantautors que moltes voltes l'acompanyen com per exemple, Joan Manuel Serrat. En la gira "Casi nada está escrito", Víctor Manuel oferirà al públic cançons del seu nou disc i tampoc faltaran alguns dels seus grans èxits.

Víctor Manuel ha destacat que: "Mai havia escrit tantes cançons seguides. No sé quin aire em va donar, però ara i sempre, el que més feliç em fa és escriure cançons. Vaig començar passades les festes de Nadal i van anar eixint com cireres enganxades d'un cistell". A més, sobre la gira ha comentat que: "Tinc una il·lusió semblant a quan vaig veure als meus fills donar les primeres passes i se m'anaven els braços cap a ells per evitar que es caigueren. Així em sent avui".