El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 17 d'abril, nova data per al concert homenatge a Ovidi Montllor al Teatre Calderón d'Alcoi

L'Ovidi, al Passeig del Viaducte / AM

La celebració queda pendent segons evolucione la situació sanitària

El Teatre Calderón acollirà el darrer concert homenatge pel 25 aniversari de les 'vacances' d'Ovidi Montllor. Ho farà el 17 d'abril amb la participació de molts artistes valencians.

Ja hi ha nova data per la celebració del darrer concert - homenatge a Ovidi. La situació derivada de la Covid-19 ha fet que el concert s'ajornara, ja que en un principi estava programat per al 6 de febrer. El 17 d'abril és la nova data, si la situació sanitària ho permet. El concert està organitzat per l'Institut Valencià de Cultura.

Aquest concert per recordar al cantautor alcoià ja ha passat per escenaris com el Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d'Alacant i per l'Auditori de Castelló.

Els concerts s'han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d'Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d'un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests actes de Toti Soler, company i amic d'Ovidi Montllor.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les 'vacances' d'Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l'ha dut a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d'Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l'artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.