El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 175é aniversari de la Societat Musical Nova d’Alcoi culmina amb set estrenes musicals

El 175é aniversari de la Societat Musical Nova d’Alcoi culmina amb set estrenes musicals / Cartell
Aquest concert tindrà lloc el dia 24 de febrer a les 18.30 h en el Teatre Calderón

El dia 24 de febrer a les 18.30 h en el Teatre Calderón, tindrà lloc l’últim acte de celebració del 175é aniversari de la Societat Musical Nova d’Alcoi amb set estrenes noves, que giren al voltant de dos obres emblemàtiques

La Societat Musical Nova d’Alcoi clausura les celebracions del seu 175é aniversari amb un concert que inclourà set noves partitures creades per grans compositors amb motiu de l’efemèride i la interpretació de dos obres de José Carbonell. Tots dirigits pel director, Juan Doménech Calaforra.

El concert amb el nom “Coda final del 175é aniversari” tindrà lloc el pròxim dia 24 de febrer a les 18.30 hores, en el Teatre Calderón d’Alcoi.

Les set noves estrenes giren al voltant de dos obres emblemàtiques per a la Nova com és el pasdoble “Suspiros del Serpis” de José Carbonell i ”Himno a San Jorge” d’Espí i que estan firmades pels compositors Rafael Mullor Grau, José María Valls Satorres, José Rafael Pascual-Vilaplana, Ramon Garcia i Soler, Jordi Monllor Oltra, Àngel Lluís Ferrando Morales i Eduard Terol i Botella.

A més de tot axó hi haurà alguna sorpresa i si no te la vols perdre, el Teatre Calderón obri les seues portes a aquest concert completament gratuït mitjançant invitació, que es podrà recollir en la taquilla del Teatre Calderón en l’horari habitual i una hora abans de l’actuació.