El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

El 2,7 % de la població a la província d'Alacant és immune al Coronavirus

Exemple de presa de mostres.

En el conjunt d'Espanya la immunitat és del 5 %, encara que mostra molta variabilitat entre territoris.

Els primers resultats de l'estudi de seroprevalença mostren que el 2,7 % de la població a la nostra província ha desenvolupat anticossos davant del Coronavirus, i per tant és immune a la malaltia.

En aquest estudi –que encara no ha finalitzat- participen 72 famílies de les nostres comarques, repartides entre els municipis d'Alcoi, Ibi i Cocentaina. El percentatge mostrat en Alacnat mostra valors similars als de la província de València (2,3 %) i de Castelló (2,8%).

En el conjunt d'Espanya la immunitat és del 5 %, encara que mostra molta variabilitat entre territoris. La província amb la prevalença més alta és Sòria, on el 14,2% de la població està immunitzada, i la que menys prevalença té és Cadis, amb un 1%.

L'Estudi Nacional de Seroprevalença per Coronavirus es realitza per a conéixer les vertaderes dimensions de l'epidèmia COVID-19 a Espanya. S'estudia l'estat immunològic de la població, tractant-se d'un estudi seroepidemiològic que proporcionarà estimacions de prevalença d'infecció present o passada amb suficient precisió.