El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 28 de març es faran les primeres Targetes Ciutadanes a Alcoi

Pots demanar cita prèvia ací, triant en Departament 'Targeta Ciutadana' i emplenant el formulari.
 

La targeta permet de moment accedir a diferents serveis com els bons de transport públic o pagar rebuts municipals. També val com a carnet de la Biblioteca o el Centre d'Esports. Ja s'ha activat la cita prèvia per als que vulguen sol·licitar-la.

Alcoi posa en marxa la Targeta Ciutadana. De moment s'ha activat la cita prèvia per a qui vulga sol·licitar-la, i les primeres s'expediran el 28 de març.

És una targeta personal i intransferible que permet accedir a diversos serveis municipals. És una primera fase, en la que s'incorporen diversos serveis, i es preveu la seua ampliació pròximament. De moment serveix com a targeta de transport, com a carnet de la Biblioteca o del Centre d'Esports, per a pagar rebuts municipals o per expedir volants d'empadronament.

La implantació de la targeta ha suposat una inversió de 120.000 euros, finançat per fons europeus. Es contempla la instal·lació d'un terminal al Servei d'Atenció Ciutadana, el SIAC; que està a Sant Llorens número 4, on podrà activar-se i utilitzar la targeta.

Tere Sanjuan, regidora d'informació i defensa de la ciutadania, diu que "l'objectiu final és aconseguir una Administració més intel·ligent, multicanal i proactiva. Creiem que serà un servei que contribuirà a facilitar la vida dels alcoians i alcoianes, acostant-los l'administració i simplificant els tràmits, en unificar en una sola targeta diversos serveis".