El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 28 de novembre l'Alameda ja portarà el nom de Camilo Sesto

Aquest és el dia escollit per l'Ajuntament d'Alcoi per tal d'escenificar el canvi de nom d'allò que serà l'Alameda de Camilo Sesto. L'artista es desplaçarà fins a la ciutat d'Alcoi per a participar en l'acte d'homenatge.

L'homenatge tindrà lloc a partir de les 21 h del dia 28 en la zona de la Rosaleda, on es mostrarà en societat la placa que porta el nom de l'artista. Amb anterioritat s'hauran fet dos projeccions al Teatre Calderon del documental sobre la vida de l'artista, realitzat per Óscar García Blesa, i per al qual es repartiran més de 1.000 invitacions gratuïtes.

Les invitacions es repartiran en el hall de l'IVAM CADA ALCOI, el dilluns 26 de novembre a partir de les 10 hores fins a esgotar existències i s'entregaran escrupolosament per ordre de funció i aforament.

L'acte coincideix també amb el llançament del disc «Camilo Sinfónico» que es produirà el 23 de novembre en Madrid, i que compta amb la col·laboració d'artistes reconegudes com Marta Sánchez, Mónica Naranjo, Pastora Soler i Ruth Lorenzo.