El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 29 de setembre arriba la XX edició de la Pujada al Montcabrer

Cartell XX Pujada al Montcabrer

El diumenge 29 de setembre es farà la XX edició de la Pujada al Montcabrer. És la primera activitat del programa Circuit Xitxarra Trail i començarà a les 9:00 des de la piscina municipal.

Aquesta cursa és la més antiga en el format de mitja marató de la Comunitat Valenciana, molts corredors i corredores l´anomenen ¨la prova reina¨, la qual cosa fa que siga tan coneguda en aquesta zona. Les inscripcions per a poder participar en la carrera es van obrir el 19 de juliol i es van esgotar en una setmana i mitja, cosa que no sol succeïr amb normalitat.

La carrera compta amb les 3 modalitats que s´han pogut veure al llarg de cada edició, mantenint així el mateix format. En primer lloc, la Pujada al Montcabrer, que consta de 20km i 1.000 metres de desnivell positiu, després tenim la Mitja Pujada al Montcabrer que son 10km i per últim la Marxa, que també són 10km. Ambdós tindràn 500 metres de desnivell.

Cal recordar que en la Piscina Municipal d´Alcoi es realitzarà el lliurament de dorsals. És farà el mateix dia de la prova des de les 8.00 fins a les 8.45, és a dir, 15 minuts abans de començar totes les modalitats.

Per últim, destacar els noms de Emili Sellés, Jairo Espí i Edu Lodoban. Tres corredors locals  que segurament faràn una bona carrera.