El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 29 de setembre torna la tradicional volta amb bici per la Via Verda

Edició del 2016 al seu pas per Beniarrés

La inscripció per als participants d'Alcoi s'haurà de fer a través d'aquest enllaç. Per a la resta de participats, la informació de registre es pot trobar en el següent fullet informatiu.

6 municipis de l'Alcoià i el Comtat s'uniran el diumenge 29 de setembre a través d'una marxa en bici per la Via Verda que travessa les nostres comarques. L'eixida està prevista des d'Alcoi a les 8.30 h, i es realitzaran parades a Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés i l'Orxa, fins a arribar a Villalonga sobre les 13 h.

La inscripció s'ha de formalitzar abans del 25 de setembre, i tindrà un cost de 4 euros, amb els quals s'inclou l'assegurança i un àpat a mitjan trajecte. La tornada es farà des de Vilallonga amb autobusos contractats per l'organització, la qual també s'encarregarà de transportar les bicis fins als diferents municipis participants.

Es tracta d'una "marxa reivindicativa i no competitiva", tal com assenyales els regidors d'esports d'Alcoi, Cocentaina i Muro, que servirà a més per a fer valdre el paratge natural de les nostres comarques. Els horaris i punts de parada de la ruta seran els següents: Alcoi: 08.30 h des de la plaça Al-Azraq. Cocentaina: 9 h des del parc El Ferrocarril. Muro: 9.30 h des del moll de l'Estació. Gaianes: 10 h des de l'avinguda Europa. Beniarrés: 11 h des de l'Ajuntament. L'Orxa: 11.30 h des del poliesportiu.

L'edat mínima de participació és de 12 anys. Els inscrits menors d'edat hauran de presentar una autorització paterna/materna, i els menors de 15 anys hauran d'estar acompanyats pels seus pares.

Els regidors d'Esports de cocetaina (esquerra), Alcoi (centre), i Muro (dreta) presenten l'activitat.