El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 3 de novembre acaba el termini per a avalar propostes dels pressupostos participatius d'Alcoi

El termini de votació va acabar el passat dia 27 d'octubre.

Els avals es poden presentar al web: http://alcoiparticipa.com/buscar-avalar/

Els pressupostos participatius d'Alcoi 2020 tancaran el diumenge 3 de novembre el termini per a avalar les propostes rebudes. Es tracta de la principal novetat de la convocatòria d'enguany, amb la qual s'invertiran 400.000 euros per a materialitzar les propostes de la ciutadania.

Perquè les propostes realitzades a través del web de la convocatòria o les urnes, puguen passar a la fase de valoració, cada proposta haurà de ser suportada per un mínim de 50 avals. Cada persona amb el seu DNI pot avalar fins a cinc propostes, però sols un aval per proposta. El procés seguirà amb la selecció que realitzarà el Departament de Participació, del 4 al 10 de novembre, que descartarà les propostes que no complisquen els requisits.

L’11 de novembre es traslladaran les propostes que complisquen els criteris als tècnics municipals de cada departament que tindran fins al 2 de desembre per a fer la valoració tècnica i econòmica. Al mateix temps entre el 12 i el 14 de novembre, els tècnics duran endavant tallers de priorització. Del 3 al 5 de desembre es publicarà la llista definitiva amb les propostes destinades a la votació que es realitzarà del 9 al 22 de desembre. Els resultats es donaran a conéixer abans del 31 de gener.