El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 3r premi del Niño cau a Ontinyent i Agullent, amb un agraciat molt especial

Ramon Ferri i la seua filla, amb el número premiat. Foto:Esther Blazquez (aramultimèdia)
  • Les dues participacions s'han venut online
  • El tercer premi atorga 25.000 euros per participació

El sorteig del "Niño" ha estat generós amb la comarca de la Vall d'Albaida que ha deixat un tercer premi en les poblacions d'Agullent i Ontinyent

El 05587 ha estat venut per l'administració número 1 d'Ontinyent, situada a l'Avinguda Almaig i per al bar Conde d'Agullent. Tots dos establiments han venut el número premiat, via online, el que suposa un premi de 25.000 euros per dècim.

El propietari del Bar el Conde, agraciat
A la població d'Agullent l'afortunat ha estat Ramón Ferri, el mateix propietari del bar Conde. "És la data de naixement del meu fill i sempre juguem a eixe número". L'agraciat ha explicat al nostre mitjà que es tracta d'un "número habitual entre la gent del poble, però esta vegada no s'ha venut, "sols que el meu". Va estar la filla del propietari qui va expedir l'única participació que ha estat premiada, sent fidel al costum de participar amb la data de naixement del fill del bar el Conde qui ha afegit estar content del premi "però m'haguera alegrat si haguera estat més repartit entre la població d'Agullent com és habitual en este número".

Pel que fa a Ontinyent,  l'Administració de Loteria número 1 d'Ontinyent comenta que a hores d'ara no "se sap quan números hem venut. Sols sabem que ha estat via online, però no la quantitat de participacions".

La capital de la Vall d'Albaida ha estat agraciada per segon sorteig consecutiu ja que a Nadal, el Bar San Remo va vendre un quart premi amb el númro 75981, també online.