El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 50a aniversari d'Actiu es converteix en un fòrum de creativitat e innovació

50a aniversari d'Actiu/Facilitat per Actiu

Xarrades, curtmetratges, un sopar de gala i la ignauguració d'un edifici del segle XIX van ser algunes de les activitats

Actiu celebra el seu 50a aniversari, en el que treballadors i clients van poder gaudir de diferents tipus d'activitats i experiències en el que la creativitat, la tecnologia i les relacions humanes van ser els principals punts a tractar.

Actiu, companyia especialitzada en el disseny i la fabricació de mobiliari ja té 50 anys, i per a celebrar-ho han volgut donar tant a treballadors com a clients una experiència diferent, on la tecnologia i la innovació han sigut protagonistes.

La celebració s'ha dividit en dues jornades, en la primera es va introduir a més de 600 invitats una experiència totalment immersiva, on les instal·lacions es van adaptar com si fos un aeroport real. Segons Soledat Berbegal "volíem deixar una bona experiència per a tots els assistents. Com en els bons viatges, que tornes sent diferent de quan vas partir"

A part, durant la primera jornada es van presentar altres tipus d'activitats com diferents xarrades sobre cultura millenial, tecnologia i lideratge creatiu. Aquestes van ser organitzades per Yaiza Canosa, fundadora i CEO de Letsgoi; Ángel Bonet, cap de vendes i marketing en Minsait de INDRA, i també Mónica Moro, directora general de Creativitat en McCann Espanya. No sols això, sinó que els invitats van poder gaudir de la projecció de 4 curtmetratges amb el nom de T4 Stories.

I per a terminar aquesta primera jornada Actiu inaugura de manera oficial un edifici del segle XIX anomenat Venta Flores i que tindrà una funció com a espai per albergar exposicions, conferències i activitats de formació.

Per a la segona jornada va tindre lloc un sopar de gala amb clients i proveïdors de més de 80 països.

Aquest 50 aniversari ha tingut com a objectiu afermar les relacions humanes. Vicente Berbegal, president de l'empresa, es dirigeix als invitats dient que "tots sou part d'aquest projecte i amb l'equip, talent i tecnologia que tenim estem disposats a anar per 50 anys més".