El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 60% dels clients de Caixa Ontinyent utilitza la banca online

Web Caixa Ontinyent

Augmenta increïblement les transaccions econòmiques durant el 2020. Els resultats de l’activitat de la Caixa Ontinyent demostra que els clients gestionen més els seus comptes de manera virtual i que la utilització del mòbil per fer-ho ha pujat considerablement.

L’any 2020 ha modificat molt les nostres vides i un reflex d’aquests canvis és que l’ús de les transaccions econòmiques digitals. Quan va comença la pandèmia les autoritats van demanar a la població que per tal d’evitar contactes innecessaris s’intentara fer tots els pagaments en targeta. 

Com a resultat d’aquest canvi en la forma de pagar el 87% de les operacions bancàries es feren mitjançant canals digitals. D’aquesta forma es van gestionar més de 600 milions d’euros entre transferències, traspassos, gestió de rebuts, ordres periòdiques, etc. 

La Caixa Ontinyent com una de les entitats bancàries més esteses a les nostres comarques, també ha experimentat un increment en els pagaments efectuats amb el telèfon mòbil, en 2020 s’ha utilitzat un 244% més que l’any anterior. De fet el 60% de les gestions bancàries en línia es fan des dels smartphones. El que ha fet que la caixa haja intensificat la seguretat en tots els canals digitals per garantir el bon funcionament i evitar qualsevol classe de perill.