El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 8 de juny es triarà el nou Sant Jordiet per al 2024

Moment en que Nicolás Martínez rep la bandera de Sant Jordiet.

Es poden presentar candidatures fins al 6 de juny a les 2 hores, i poden optar tots els xiquets nascuts en 2015 o 2016.

Nicolás Sánchez, de la Filà Andalusos, conclou el seu mandat com a màxim representant de la festa alcoiana, Sant Jordi. Ha viscut el seu nomenament i celebració al seu col·legi, La Salle, i nombrosos actes com el traspàs de la bandera, per finalment viure l'emoció de les festes, sobretot amb la processó de la relíquia i el llançament de clavells i, no cal dir-ho, l'Aparició des del Castell.

I és el moment de designar un nou representant. Els candidats han de ser xiquets homes, nascuts el 2015 o 2016, i complir amb una sèrie de requisits com que alguns dels seus pares siga associat a l'ASJ o que estiga identificat amb els "valors tradicionals, la coherència històrica i el criteri eclesial del personatge que representa".

Es poden presentar candidatures, auspiciades per un associat o una filà, fins dos dies abans del sorteig, açò és el 6 de juny a les 20 hores. La candidatura es presenta presencial en el Casal de Sant Jordi, amb tota la documentació necessària i esta petició emplenada.

Ací en l'avís es poden consultar també les obligacions que van en el càrrec, com que la família del Sant Jordiet ha de costejar el vestit i les fletxes, a més d'acompanyar el xiquet en tots els actes.