El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 80% dels alumnes del Màster de Màrqueting i Comunicació empresarial del Campus d'Alcoi troben feina

Presentació del 10 aniversari de MaCom / R. Lledó
Compleix 10 anys de vida, juntament amb els esdeveniments 'Cultura màrqueting'

En MaCom han participat vora 500 alumnes i 50 empreses col·laborades. Part important del Màster és Cultura Màrqueting. Aquest esdeveniment va nàixer en el mateix moment que el màster, i pretén mostrar casos d'èxit. La jornada se celebrarà a Alcoi aquest dijous 22 de març a les 18:30 h al Saló de Graus del Campus

El Màster de Màrqueting i Comunicació (MaCom) del Campus d'Alcoi de la UPV compleix 10 anys. En ell han participat vora 500 alumnes i 50 empreses col·laborades. Cal destacar el gran índex d'ocupabilitat, ja que el 80% dels alumnes que ho desitgen, troben feina en el moment de finalitzar-lo. David Juárez, coordinador de MaCom, ha comentat que el màster ja ha eixit del Campus i també s'impartix a València i Alacant.

Part important del MaCom, en el que es mostren les tendències en màrqueting digital i neuromàrqueting, és Cultura Márketing. Aquest esdeveniment va nàixer en el mateix moment que el màster, i pretén mostrar casos d'èxit. La jornada se celebrarà a Alcoi aquest dijous 22 de març a les 18:30 h al Saló de Graus del Campus. Durant hora i mitja se celebraran 4 ponències a càrrec de David Juárez, Esperanza Blanc (Agencia de Comunicación Casanova), Alejandro Gómez Pareja (Director d'Urban Márketing) i Pablo Ferreiros (Investigador de MaCom).

En la presentació del 10 aniversari, Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d'Alcoi, ha afirmat que "MaCom vol que seguisca en el Campus" i també ha destacat que "si el màster continua tenint èxit 10 anys després, és perquè està ben organitzat".

Una de les exalumnes de MaCom és Lucia Escribano. Actualment forma part de Grupo Soledad, empresa dedicada a confeccionar tot el procés d'un neumàtic. Actualment té presència en 4 països i està format per més de 1.000 treballadors. Lucia és un d'eixos casos el qual va fer pràctiques en Grupo Soledad gràcies a MaCom i treballa en l'empresa des de fa 7 anys.